Bericht versturen
ZHEJIANG PNTECH TECHNOLOGY CO., LTD
ZHEJIANG PNTECH TECHNOLOGY CO., LTD
Over ons
Thuis /

ZHEJIANG PNTECH TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfprofiel

ZHEJIANG PNTECH TECHNOLOGY CO., LTD

ZHEJIANG PNTECH TECHNOLOGY CO., LTD
ZHEJIANG PNTECH TECHNOLOGY CO., LTD
ZHEJIANG PNTECH TECHNOLOGY CO., LTD
ZHEJIANG PNTECH TECHNOLOGY CO., LTD
ZHEJIANG PNTECH TECHNOLOGY CO., LTD
ZHEJIANG PNTECH TECHNOLOGY CO., LTD
ZHEJIANG PNTECH TECHNOLOGY CO., LTD
ZHEJIANG PNTECH TECHNOLOGY CO., LTD
ZHEJIANG PNTECH TECHNOLOGY CO., LTD
ZHEJIANG PNTECH TECHNOLOGY CO., LTD
ZHEJIANG PNTECH TECHNOLOGY CO., LTD
Hoofdmarkt:
Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd
Bedrijfsvorm:
Fabrikant , Exporteur , Verkoper
Merken:
Pntech
Aantal werknemers:
30~50
Jaarlijkse verkoop:
60million-100million
Oprichtingsjaar:
2011
Exportp.c.:
80% - 90%
CHINA ZHEJIANG PNTECH TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfprofiel
ZHEJIANG PNTECH TECHNOLOGY CO., LTD
Inleiding
Dienstverlening
Geschiedenis
Team

ZHEJIANG PNTECH TECHNOLOGY CO. LTD.

Het bedrijf is opgericht in 2011 en heeft 10 jaar ervaring in de productie van fotovoltaïsche kabels.De fotovoltaïsche kabel serie heeft de Duitse TUV en China CQC certificering gepasseerdHet certificaat bestrijkt 1,5m2 tot 25m2. Ons product wordt geproduceerd met speciale fotovoltaïsche materialen, met behulp van geavanceerde elektronenstraal bestraling cross linking techniek.Ons product kan lang worden gebruikt in een omgeving van minus 40 gradenHoofdproducten: fotovoltaïsche kabels, fotovoltaïsche aansluitingen, fotovoltaïsche aansluitingskist, fotovoltaïsche aansluitingen, fotovoltaïsche regelingen, fotovoltaïsche omvormers voor zonne-energie,fotovoltaïsche systemen, batterijen, enz.

CHINA ZHEJIANG PNTECH TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

CHINA ZHEJIANG PNTECH TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 1

CHINA ZHEJIANG PNTECH TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 2

Vanwege onze hoge kwaliteit en goede service, zijn onze producten geëxporteerd naar de hele wereld, zoals het Verenigd Koninkrijk, de VS, Mexico, Duitsland, Frankrijk, Polen, Nederland, Zweden, Frankrijk, Portugal, Spanje, Italië,Australië, Singapore, Maleisië, Thailand, etc. En onze producten zijn goedgekeurd door TUV, CE en ISO9001.

 

CHINA ZHEJIANG PNTECH TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 3

 

Kwalificeerde, langdurige medewerkers, tevreden klanten, moderne apparatuur, geen compromis voor kwaliteit, volledige dienstverlening, ervaring,en een oprechte toewijding aan het voldoen aan de eisen van onze klanten.

 

Kwaliteit product prestaties en goede reputatie, onze producten zijn niet alleen succesvolle verkoop in China, en zijn geëxporteerd naar meer dan 120 landen en regio's in de wereld, waaronder: Duitsland,Japan, Italië, Rusland, Japan, Zuid-Korea, Turkije, Brazilië, India, de Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië en andere landen, zijn de producten onderhevig aan een groot welkom en lof.

 

CHINA ZHEJIANG PNTECH TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 4

Ons hoofddoel is het milieu te behouden door schone, duurzame en efficiënte energie te produceren om een "groenere toekomst" voor de hele mensheid te garanderen.We hebben de verantwoordelijkheid om het bewustzijn van hernieuwbare energie te vergroten en huishoudens en ondernemers te helpen groen te worden en hun operationele kosten te verlagen.

 

We wonen elk jaar SNEC in Shanghai om onze producten te laten zien aan klanten over de hele wereld.

CHINA ZHEJIANG PNTECH TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 5CHINA ZHEJIANG PNTECH TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 6

 

 

 

CHINA ZHEJIANG PNTECH TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 7

 

 

 

De Beste Dienst van Pntech

 

Vrije Pre-Sales/het Vrije Steekproef Merken die raadplegen

 

Pntechaanbieding 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor onze klanten.

 

De vrije & Steekproef die is beschikbaar maken testen. Wij konden één steekproef verstrekken kostenloos, maar de vracht is veroorlooft zich door de klanten.

 

3-15 Werkdagen Snelle Levering

 

Uw orde wordt verstrekt door ons, zullen wij ons beste proberen om snelle levering aan iedereen te maken.

 

Strikte Kwaliteitscontrole van Productie
 
a) Grondstoffencontrole

 

Bij ons loaclgebied, zijn er vele grondstoffenfabrikanten en wij houden goede verhouding met hen, hebben wij grote en stabiele aankoophoeveelheid van hen en zij waarborgen om stabiel kwaliteitsmateriaal aan ons te leveren. Zij schikten een persoon die slechts verantwoordelijk voor de productie en de levering van ons materiaal om veilige kwaliteit ervoor te zorgen.

 
b) Workshop
 
Wij hebben cleanworkshops en elke arbeider wordt gedwongen om het werkdoeken te dragen. Dat de schoon en veilige werkomgeving ervoor zorgt.
 
c) Kwaliteitscontrole
 
c1. QC in workshop
Twee supevisors zullen om controleren ervoor te zorgen de producten kwaliteit ontmoeten
c2. QC in verpakking
De arbeiders controleren of de pakken vuil alvorens verpakking bevatten te maken.
 
d) De kwaliteit klaagt
 

Als om het even welke klanten maken klaagt de kwaliteit, zullen wij forwarder het aan ons de dienstteam. Zij zullen rechtstreeks aan onze fabrieksmanager rapporteren. Gewoonlijk zullen wij een vergadering met productie, het kopen en verpakkingsafdelingen in 24 uren, houden en zullen reactie in 48 uren met en oplossing terugkoppelen.

 

Voor meer gedetailleerde informatie over onze technische gegevens, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken in onze e-mail: sales@pntech.com.cn, en verheugt zich op het werken met u.

 

Sterkte: De sterkte van marktconcurrentievermogen, sterkte bleek om in de markt worden weerspiegeld, zijn wij test.

 

Hartstocht: Rijke geest van ons merk, de team trillende, stevige stichting, de industrievooruitzichten, duidelijke doel programmering, onze hartstocht van het meer zelfvertrouwen.

 

Team: In de praktijk ondergedompeld voor vele jaren, internationale binnenlandse en internationale industrie en beroepsbekwaamheden en professionele kwaliteiten, professionalisme en sterk en trillend.

 

Capaciteit: Test de capaciteit van de eerste stap denkt, en de capaciteit van de tweede stap van de test moet werken, is de derde stap het resultaat, liet ons stap voor stap inspectie bevestigt.

 

Visie: De belangrijke merken in de industrie is één van ons proces is ons doel om het merk te worden door werknemers, partners, consumenten, eerbied en liefde.

 

Mening: Wij taxeren terugkeer aan het personeel, hechten wij ook belang aan de belangen van de partners, besteden wij altijd aandacht aan de belangen van consumenten, geven wij meer om nuttige bijdrage tot sociaal, milieu.

 

CHINA ZHEJIANG PNTECH TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

Opgericht in 2011, bepaalt van Pntech in Ningbo met 7,000m2 van standaardproductie-installaties en geavanceerde R&D-laboratoria de plaats. Meer dan 7 jaar verstrekt de professionele ontwerp en productieervaringen van machtsproducten, PNTECH de machtsproducten van het klanten medio-hoge niveau en de oplossingen van alle-in-één machtssysteem. Onze producten behandelen volledige waaiers van omschakelaars, de systemen van de van-netmacht, Zonnekabel, Machtskabel, Elektronische kabel, PV schakelaar, PV zijn de kabeldoosenz. PNTECH producten uitgevoerd naar meer dan 30 naties en gebieden. En de stabiele capaciteit, de uitstekende prestaties van PNTECH-producten en de aandachtige dienst zijn op brede schaal erkend door globale gebruikers.

 

CHINA ZHEJIANG PNTECH TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

2011-OpgezetCo.vanNingboPntechNew Energy, Ltd,

Begon om zonnekabel en MC4-schakelaars te produceren.

 

2012-toevoegendbreidentweeproductielijnen zichtoe te schrijvenaanvandemarkten uit.

 

2013-onsproduct wordtwijdverkochtinbinnenlandse markt.

 

2014-plannendonseigenbuitenlandsehandelsbedrijf omdewereldmarktte exploiteren.

 

2015-IngaanddemarktvanZuid-Azige, produceerdenonzeproductenjaarlijkseverkoopismeer dan$3miljoen.

 

2016-NingboPntechnaardenieuwebureaubouwtoe te schrijvenwordtverplaatstaanschaaluitbreiding die.

 

2017- Uitbreidt ons verkoopteam voor het verstrekken van onze gekwalificeerde producten aan meer klanten over de wereld.

 

2018-opnieuwUitbreidtonsverkoopteamvoordeontwikkelingsbehoeftenvanonsbedrijf.

 

2019-werddebetrouwbaarsteenbetrouwbareintegriteitsverwerkende dieondernemingen, productennaarmeer dan130landenengebiedenwordenuitgevoerd.

 

2020-Uitbreidtonsverkoopteamendedienstteamvoordeevolutievan hetbedrijf, onze dieproductennaarmeer dan180landenengebieden, vooralinVietnamwordenuitgevoerd.

 

2021-opnieuwUitbreidtonsverkoopteamvoordeevolutievan hetbedrijf, onze dieproductennaarmeer dan150landenengebiedenwordtuitgevoerd.

 

2022-Co.vanNingboPntechNew Energy, Ltd, wordtveranderd omde TECHNOLOGIEco. van ZHEJIANGte zijn PNTECH., Ltd. En beweging aan nieuwe plaats. Uitbreidt ons verkoopteam om afdeling 3 voor de evolutie van het bedrijf te zijn.

PntechWe hebben R&D-afdeling, QC-afdeling, naverkoopservice-afdeling, productie-afdeling en verkoopafdeling,als de uitbreiding van ons bedrijfWe verwelkomen meer vrienden.

 

CHINA ZHEJIANG PNTECH TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

 

OpleidingHet is een kerncursus voor alle leden en we zullen verschillende trainingen organiseren om ons te helpen onze vaardigheden te verbeteren en de schoonheid van het leven te ontdekken.We koesteren de tijd die we samen leren en bestuderen.

 

CHINA ZHEJIANG PNTECH TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 1

CHINA ZHEJIANG PNTECH TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 2

 

Activiteiten in de buitenlucht

CHINA ZHEJIANG PNTECH TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 3

 

CHINA ZHEJIANG PNTECH TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 4